OPLEIDINGEN 2020

Ook in 2020 staan we weer paraat om onze kennis te delen. We organiseren specifieke praktijkgerichte producttrainingen en technische opleidingen voor de professional. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in.

  • dinsdag 7 januari 2020 - Basisopleiding aanleg zwemvijvers en siervijvers
  • donderdag 16 januari 2020 - Basisopleiding aanleg zwemvijvers en siervijvers
  • dinsdag 21 januari 2020 - Praktische opleiding assemblage Firestone EPDM folie
  • dinsdag 18 februari 2020 - Vijveropleiding nieuwe technieken - VOLZET
  • donderdag 20 februari 2020 - Vijveropleiding nieuwe technieken - VOLZET

Praktische info

De opleidingen zijn telkens gedurende een volledige dag (9u-16u00) en vinden plaats in het opleidingscentrum van Distri Pond Academy, Nikelaan 33, 2430 Vorst-Laakdal.

De kostprijs bedraagt €75 excl. BTW p.p. (lunch, drank en lesmateriaal inbegrepen). Bij aanwezigheid ontvangt u een bedrag van €50 terug in de vorm van een aankoopbon met 6 maanden geldigheid.

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen is het aantal deelnemers beperkt. Inschrijvingen zijn pas definitief na betaling en bevestigingsmail.
Uw inschrijving impliceert ook uw aanwezigheid. Bij niet tijdige annulatie (minstens 3 werkdagen voor datum) zijn wij genoodzaakt het verschuldigde bedrag per persoon aan te rekenen.

erkende opleiding

Distri Pond Academy

Onze kennis en expertise helpen je een betere vakman te worden.

Wij organiseren specifieke praktijkgerichte producttrainingen, technische en commerciële opleidingen voor de professional. Deze vinden plaats op locatie of in ons opleidingcentrum te Laakdal.

Distri Pond Academy is officieel erkend als opleidingscentrum voor de bouwsector, voor bepaalde opleidingsmodules. Deelnemers aan deze modules komen bijgevolg in aanmerking voor een financiële tussenkomst.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen: schrijf je onderaan deze pagina in op de nieuwsbrief.