OPLEIDINGEN 2020

De opleidingen voor 2019 zitten erop en waren een succes!

Wil je onze opleidingen in 2020 niet missen? Hou dan zeker onze website in de gaten of schrijf je onderaan deze pagina in op onze nieuwsbrief.

Praktische info

De opleidingen zijn telkens gedurende een volledige dag (9u-16u00) en vinden plaats in het opleidingscentrum van Distri Pond Academy, Nikelaan 33, 2430 Vorst-Laakdal.

De kostprijs bedraagt €75 excl. BTW p.p. (lunch, drank en lesmateriaal inbegrepen). Bij aanwezigheid ontvangt u een bedrag van €50 terug in de vorm van een aankoopbon met 6 maanden geldigheid.

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen is het aantal deelnemers beperkt. Inschrijvingen zijn pas definitief na betaling en bevestigingsmail.
Uw inschrijving impliceert ook uw aanwezigheid. Bij niet tijdige annulatie (minstens 3 werkdagen voor datum) zijn wij genoodzaakt het verschuldigde bedrag per persoon aan te rekenen.

erkende opleiding

Distri Pond Academy

Onze kennis en expertise helpen je een betere vakman te worden.

Wij organiseren specifieke praktijkgerichte producttrainingen, technische en commerciële opleidingen voor de professional. Deze vinden plaats op locatie of in ons opleidingcentrum te Laakdal.

Distri Pond Academy is officieel erkend als opleidingscentrum voor de bouwsector, voor bepaalde opleidingsmodules. Deelnemers aan deze modules komen bijgevolg in aanmerking voor een financiële tussenkomst.

Enkele reacties

“Inhoud is zeer duidelijk en alles omvattend, van A tot Z.”
“Beter zicht gekregen op wat een zwemvijver inhoudt.”
“Volledige kennis en uitleg van start van bouw tot het onderhoud van een zwemvijver.”
“Veel geleerd. Heel duidelijke opleiding.”
“Prima uitleg, vernieuwingen komen aan bod.”
“Deze opleiding voorkomt dat we fouten gaan maken bij de aanleg van vijvers.”

Blijf op de hoogte van onze opleidingen: schrijf je onderaan deze pagina in op de nieuwsbrief.

  • ECO-oh!
  • Firestone Pond Technics
  • Messner
  • Pond Technics
  • Green Seal