vijver wiltea

Merken

Je waterpartij opbouwen met degelijke en betrouwbare materialen garandeert je jarenlang vijverplezier. Met de merkproducten die wij je presenteren kan je op beide oren slapen. Dat bewijzen de talloze groenprofessionals en vijverliefhebbers die ermee werken.

STERKE VIJVERMERKEN

Vijverspecialist Distri Pond distribueert een breed assortiment producten van premium merken binnen de vijverwereld:

Pond Technics

Firestone PondGard

GreenSeal

Messner

Ecoo

Aquatic Science

HeatCover

ElastoSeal

Pond Technics logo

Pond Technics

Het merk Pond Technics vertegenwoordigt de professionele expertise van Distri Pond in de vorm van innovatieve technische oplossingen gericht op de efficiƫntie in aanleg en het comfort in onderhoud en gebruik van vijvers en zwemvijvers.

PontGard_Firestone_logo_new

Firestone PondGard

Firestone PondGard is een duurzame EPDM rubberfolie, speciaal gefabriceerd en gecertificeerd voor vijvertoepassingen. Deze staat synoniem voor bewezen kwaliteit en uitzonderlijke levensduur. Fabrieksgarantie van een wereldmarktleider is hier op zijn plaats. Een perfecte afwerking is mogelijk met de beschikbare Firestone hulpproducten.

Messner logo

Messner

Messner heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande fabrikant van vijvertechniek, gespecialiseerd in vijverpompen. De basistechnologie staat voor Duitse degelijkheid en wordt voortdurend verbeterd. Energiezuinigheid is een grote troef en de garantieperiodes zijn lang. Het merk wordt daarom aanbevolen door kenners.

GreenSeal logo

GreenSeal

GreenSeal EPDM vijverfolie wordt gefabriceerd door SealEco, een Zweeds bedrijf, horende tot de Nordic Waterproofing Group, een van de Europese marktleiders in waterdichtingen. Greenseal EPDM wordt succesvol toegepast, van de arctische koude tot de hitte van de woestijnen.

Ecoo logo

Ecoo

Ecoo verwerkt huishoudelijk plastic afval tot 100% recyclebare kwaliteitsproducten. Zo krijgen de restplastics die jij sorteert een tweede leven en worden ze niet verbrand.
Ecoo tuinafboordingen, compost- en moestuinbakken getuigen van een hoge duurzaamheid. Zo ook het assortiment bouwgerelateerde oplossingen zoals profielen en panelen.
Milieuvriendelijk, met een hoge weerbestendigheid, splinter-, onderhouds- en rotvrij. Je maakt een ecologische en prijsbewuste keuze.