Distri Pond Projects

Distri Pond Projects

Het team van Distri Pond Projects beschikt over een grensverleggende expertise in het waterdicht maken van al je vijvers en opslagbekkens.

Wist je dat ...

... Distri Pond Projects jou als professional technische ondersteuning biedt op de werf voor het plaatsen van Firestone PondGard EPDM folie, het uitwerken van naadverbindingen, buisdoorvoeren, verlichting, hoeken, trappen, enz. Door hun jarenlange ervaring is geen uitdaging te groot voor deze specialisten!

 ... we graag een gratis prijsofferte maken voor de waterdichting van jouw vijver, wateropslagput, mestput, bufferbekken,... Het volstaat dat je ons een plan of tekening bezorgt met de juiste en volledige maten van de af te dichten vijver.

Part of the team

Aangezien deze diensten worden uitgevoerd in onderaanneming, kan je ons gerust als deel van jouw team beschouwen voor het aanbieden van een perfecte waterdichting aan je klanten. Wij passen ons aan jouw planning aan.

Garantie

Werken uitgevoerd door de technici van Distri Pond Projects krijgen een garantie van 10 jaar op de verwerking.

Wat voor ons telt is dat je een perfecte vijver aan je klant kan aanbieden!

Bovendien biedt Distri Pond als totaalaanbieder van duurzame vijveroplossingen een degelijke ondersteuning naar zowel expertise als producten.
Voor de realisatie van je projecten geven wij jou graag kwalitatief onderbouwd technisch advies m.b.t. geschikte filtersystemen, passende pompdebieten, plaatsen van doorvoeren, inbouwen van verlichting, gebruik van skimmers, de juiste leidingen en koppelingen,…

Contacteer ons voor technische ondersteuning

Contactinfo Distri Pond Projects

Bel op +32 (0)13 67 55 19
of mail naar projects@distripond.com

CONTACTEER ONS